Підозрюваним у злочині виявився 30-річний рівнянин.

Нагадаємо, у кінці грудня двоє студентів автотранспортного технікуму вирішили відсвяткувати здачу сесії. Пішли до одного з кафе на вулиці Соборній. До них підійшов незнайомець і попросив одного з юнаків вийти на вулицю. Пізніше товариш знайшов свого друга вже непритомним поблизу розважального закладу. 18-річного Олександра госпіталізували у рівненську ЦМЛ. У нього була важка травма голови. Ніяких прогнозів лікарі не давали.

Через кілька днів, не приходячи до тями, хлопець помер. Правоохоронці шукали винуватців трагедії. Розглядали різні версії. Головною була та, що юнака побили випадкові перехожі, які бачили як той знімав гроші з банкомату. Але вона не підтвердилась.

Як виявилось побив юнака 30-річний рівнянин. І все нібито справді через автомобіль. Підозрюваний у злочині пояснив, мовляв, загиблий студент пошкодив його легковик.

Підозрюваний у злочині поспілкуватися із журналістами відмовився. Правоохоронцям розповів, що навіть не міг подумати, що банальний конфлікт з одним ударом в обличчя міг призвести до смерті людини. Зараз 30-річний рівнянин перебуває під домашнім арештом. За фактом вбивства з необережності відкрите кримінальне провадження. Йому загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі. Відомо, що рівнянин проблем із законом раніше не мав, у нього на вихованні перебуває троє малолітніх дітей. Чи опиниться він за гратами вирішить суд.