Сайт ((http://rivne1.tv)(Rivne1.tv)) презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2013 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у вересні - читайте далі.

Саме у вересні 2013-го у Рівному небайдужі активісти почали активну боротьбу з підприємцями, які незаконно захоплюють міську землю. Громадські активісти, об’єднавшись у рух «Захистимо Рівне », вирішили самотужки боротися з загарбниками міської землі. Рівняни вирішили «допомогти» скандальному ресторану «Ліон» звільнити незаконно захоплену землю у парку Шевченка.

Того ж місяця трагедія сталася на Рівне нщині в одному з кафе, в якому бійка між двома молодиками переросла у різанину, а у ДТП біля Рівного насмерть збили 8-річного хлопчика.

У останній місяць літа Рівне нщину сколихнула ще одна жахлива новина - голова сільради у Корецькому районі зґвалтував онуку власної дружини. Односельчани, щоправда, розділилися на два табори: одні вірили у провину сільського чиновника, інші - ні. Останні навіть проводили пікети на захист підозрюваного.

Правду й неправду намагалися віднайти наші журналісти і у повідомленні про те, що у рівненському дитячому садочку отруїлося 15 дітей. Публікація набрала майже сотню коментарів від батьків, одні з яких підтверджували інформацію, інші - навпаки.

Не менш дискусійною стала і тема про дивне зникнення 30 безпритульних собак у Рівному.

Зникло, але пізніше віднайшлося і подружжя з Костополя. Як виявилося, чоловіка та дружину пограбували, побили та вивезли в ліс в багажнику.

Незважаючи на засилля кримінальних ТОП-тем, серпень порадував також спортивними досягненнями:Рівному побільшало чемпіонів з кікбоксингу.

Підсумки "зміїного" 2013-го. У січні у Рівному обговорювали жорстоке вбивство таксиста та підземку "під замком"

Підсумки "зміїного" 2013-го. Лютий. "Київстар" підвищує тарифи, а священника судять за інтим з неповнолітньою

Підсумки "зміїного" 2013-го. Березень. У Рівному принесли у жертву двох жінок та кота, а у перинатальному затримали медиків-хабарників

Підсумки "зміїного" 2013-го. Квітень. Стрілянина у центрі Рівного та війна за торгові точки

Підсумки "зміїного" 2013-го. У травні у Оржеві 6 хлопців побили однокласницю, а концерт гурту "Океан Ельзи" зібрав 6 тисяч рівнян

Підсумки "зміїного" 2013-го. Червень. Серія трагічних ДТП на Рівне нщині та будівельний кран, що звалився прямо у центрі міста

Підсумки "зміїного" 2013-го. Липень. У Рівному жінка звинуватила медиків обласної дитячої лікарні у каліцтві її дитини

Підсумки "зміїного" 2013-го. Серпень. Смерть грузина у нічному клубі "Магнат" та урочисті святкування 730-річчя Рівного