З давніх часів люди знали, що енергетику їхнього будинку можна змінювати. Проте, потрібно знати деякі секрети.

 Перш за все, позбудьтеся від мотлоху і непотрібних речей. Тримайте свій будинок в порядку. Фахівці вважають, що для різних знаків зодіаку є обов'язкові предмети інтер'єру. Їх наявність допомагає значно поліпшити всі сфери свого життя. І тоді простір будинку починає працювати як магніт для залучення удачі в сім'ю.

1. Для Овнів

Овни належать до стихії вогню. Саме цей елемент може дати їм силу і підживлення. За аналогією з джерелами вогню (свічки, каміни) допоможуть яскраві кольори. Помаранчевий, яскраво жовтий в самих різних відтінках повинні неодмінно бути у вашому будинку. Відсутність яскравих акцентів буде негативно впливати на настрій. Викликати депресію.

Навіть для чоловіків, які вважають за краще сірі, коричневі, чорні тони в інтер'єрі необхідно розбавити їх яскравими квітами. Це завжди виглядає дуже стильно.

Доречні в інтер'єрі будуть червоні килими, яскраві меблі, хороше освітлення.

Читайте також: Як кількість букв в імені впливає на долю людини

2. Для Тельців

Тельці обожнюють домашній затишок. Вони із задоволенням проводять час у себе вдома. Можуть навіть відпустку просидіти не виходячи з квартири з улюбленими серіалами. Для них будинок це місце сили.

Тельці в вашому домі обов'язково повинні бути домашні тапочки хорошої якості. М'які пледи і багато різноманітних подушок. Взагалі такі зони відпочинку як дивани і ліжка дуже важливі в житті Тельців. Зробіть все можливе, що б вони у вас були дуже якісними.

3. Для Близнюків

Близнюки не домосіди. Їх не тягне проводити час в домашньому затишку. Будинки Близнюків найбільше пригнічує нудьга.

Для того щоб Близнюки могли сповна насолодитися затишком будинку, необхідно подбати про наявність великої кількості різноманітних розваг. Це можуть бути цікаві книги, приставки для активних ігор, зони для гри і занять спортом.

4. Для Раків

Раки дуже небайдужі до комфорту. Їм важливо мати навколо себе речі, які створюють для них улюблену атмосферу. Для одних це може бути улюблена антикварна колекція, для інших акваріум або колекція живих квітів.

Раки люблять чистоту в своєму будинку. Вони вважають за краще спокійну колірну гамму навколо. Від яскравих кольорів у них навіть може боліти голова.

Читайте також: Як перевірити чи підходите ви один одному: сумісність закоханих

5. Для Левів

Леви проявляють індивідуальність навіть у своєму інтер'єрі. У них же має бути все найкраще і ексклюзивне. Віддають перевагу яскравим кольорам. Меблі і загальний дизайн приміщень будуть неординарними. Левам корисно розмістити в своєму будинку будь-який тренажер.

6. Для Дів

Діви воліють оформляти свій будинок максимально практично. Між красою і функціональністю вони завжди віддадуть перевагу останньому. У їхньому будинку часто можна знайти найсучасніші розробки в сфері універсальних меблів. Це може бути зручне крісло, яке перетворюється в ліжко, зручний маленький столик, який розсувається до неймовірних розмірів.

Діви люблять в своєму будинку затишок, із задоволенням підтримують порядок. Для Дів важливо мати в будинку якісні та оригінальні пристосування для прибирання.

7. Для Терезів

Для Терезів найбільше значення має атмосфера в будинку. У цьому допомагають приємні, неяскраві кольори. Максимальну увагу варто приділити спальні. Вона повинна бути світлою. Розмістіть в кімнаті живі рослини, світильники біля тумбочок. Неодмінно використовуйте покривало світлих тонів. Речі в кімнаті повинні бути найнеобхіднішими, все зайве потрібно викинути або прибрати.

Читайте також: Туристичний гороскоп: яка країна підходить кожному Знаку Зодіаку

8. Для Скорпіонів

Простота і Скорпіони речі несумісні. Їх в буквальному сенсі слова верне від усього простого і буденного. Зате в розкішному інтер'єрі вони будуть відчувати себе чудово. Скорпіонам ніколи не шкода грошей на якісне і оригінальне оформлення їхнього будинку.

У вашому будинку обов'язково повинні бути рідкісні і колекційні речі. Якщо є можливість, для дітей обов'язково розмістіть гойдалки. Зробіть окрему зону для активних ігор. Порадуйте себе дорогою елітною люстрою. Встановіть натуральний або штучний камін.

9. Для Стрільців

Стрільці обожнюють пригоди і подорожі. Відповідно додому вони привозять сувеніри, які нагадують про подорожі. Такі речі надихають Стрільців.

Якщо поки у вас немає можливості подорожувати нічого страшного. Постарайтеся прикрасити будинок речами з інших культур. Це можуть бути африканські статуї, оригінальний посуд, маски з Венеції та інші артефакти. Головне не перетворюйте свій будинок в склад сувенірів. Краще мало сувенірів, але якісних і цікавих.

10. Для Козерогів 

Козероги вважають за краще жити на роботі. Весь вільний час вони із задоволенням присвятять своєму захопленню або хобі. Як чоловіки, так і жінки представники даного знаку люблять готувати. У них виходять справжні кулінарні шедеври. Також вони обожнюють проводити час з тваринами.

Для цього знака зодіаку важливо мати на кухні дороге кухонне приладдя. Постеліть оригінальну скатертину, поповніть колекцію елітного посуду. Але важливо щоб цими речами ви користувалися якомога частіше. Немає необхідності купувати що-небудь, для того щоб річ припадала пилом в шафі.

11. Для Водоліїв

Водолій із задоволенням пізнає світ, погано переносить сидячу роботу і спосіб життя. Із задоволенням майструють щось вдома і на роботі. Чоловіки і жінки можуть бути майстрами на всі руки. Водолії повинні максимально реалізувати себе в напрямку творчості і винаходів.

Також водолії небайдужі до книг і красивих записників. Вони обов'язково повинні бути у вас під рукою.

12. Для Риб

Для представника даного знаку зодіаку важливо перебувати в гармонії і спокої. Навіть вдома, часто вони не можуть знайти цю рівновагу. Іноді їм хочеться ідеального порядку, але це прагнення швидко проходить. Риби чудово відчувають себе серед творчого безладу.

Рибам корисно мати в будинку повний набір медикаментів. Також вони спокійно сплять, коли вдома є вогнегасник. Система відеоспостереження або сигналізації. Риби дуже люблять затишок, якщо буде людина яка буде його наводити і підтримувати.