Новий рік - це одне із головних свят, до якого ретельно готуються. Адже є така приказка-як новий рік зустрінеш, так його і проживеш. Тому варто у новорічну ніч привернути до себе увагу символу року, який наближається.

Зробити це можна легко, головне мати бажання та трішки фантазії.

Кінь - тварина граційна та спокійна, сповнена життєвої енергії та вільна. Тому одяг варто вибирати з натуральних тканин - шовку, атласу, бавовни та шерсті. Актуальними кольорами для вибору наряду можуть бути синій, зелений, фіолетовий, колір морської хвилі та голубого неба.



pic

pic

pic

Не рекомендується вдягати одяг оранжевого, бузкового та жовтого кольорів. У новорічному вбранні ви маєте почувати себе вільно та сміливо, підкресліть свою сексуальність, стрункість та витонченість, але без фанатизму, щоб це не виглядало вульгарно.

На Конячку часто вдягають різноманітні віночки та дзвіночки, тому рекомендується на Новий 2014 рік вдягнути різноманітні аксесуари - з дерева, натурально каменю синього чи зеленого кольору. З синьою сукнею з атласу будуть чудово гармонувати перли.



pic

pic

pic

Чудовим доповненням до яскравого синього вбрання підійдуть класичні туфлі, ботильйони чи босоніжки чорного кольору.

Сукні можуть бути різної довжини, як довгими так і короткими. Чудовим доповненням до міні-сукні з шовку та натуральної шерсті стануть дерев'яні аксесуари та дорогоцінності - аквамарин, топаз та смарагд. Не варто забувати про приємні дрібниці такі, як ажурні та шовкові шарфи, ґудзики, брошки та кулони з зображенням коня.



pic

pic

Пам'ятайте - не головне, що ви вдягнете у новорічну ніч, яке вбрання та образ ви оберете для себе. Головне - зустріти Новий 2014 рік у гарному настрої, в колі друзів та близьких людей, в атмосфері щастя та радощів.