Зимово-різдвяний настрій вже полонив виставкову залу міського будинку культури. Вперше на розсуд рівнян, там представили виставку дитячих картин на різдвяну тематику. Юні автори учні дитячої художньої школи, для більшості з них це дебют.

Зимово-різдвяна тематика найцікавіша для дітей. Адже у цей період панує гарний та веселий настрій. В експозиції представили роботи 35 дітей, вихованців художньої школи віком від 10 до 14 років.

Олексій Лаворик учень підготовчого класу. Розповідає це його перша участь у виставці. Над роботою працював кілька уроків, в результаті "Ангел небесний" - дивиться на нього з картини.

Вперше свою новорічну роботу на виставці представила Тетяна Ковенько. Вона навчається у третьому класі художньої школи. Над своєю картиною дівчина працювала майже місяць. Нині пишається результатом.

Відкриття виставки об'єднали із ще однією подією. Вручили нагороди призерам міжнародного фестивлю, який проходив влітку у польському місті Забже. Олександра Самкова також переможниця, пригадує приємні моменти поїздки.

Побачити зимово-різдвяну виставку можна щодня у виставковій залі будинку культури з 15 до 19 години.