До керівного складу увійшли місцеві політики, депутати міських. районних та обласних рад, громадські активісти та студенти. Координатори місцевого штабу спротиву кажуть, що коригуватимуть свої дії з Національним штабом спротиву у Києві.

Об'єдналися навколо однієї ідеї. Саме так сьогодні на прес-конференції у Рівному координатори обласного національного штабу спротиву презентували створення нової організації. Кажуть, для області це історична подія.

Зараз на Рівне нщині створюються і районні штаби національного спротиву. Вони вже діють в Березному та Здолбунові. Крім того у шести вищих навчальних закладах області створено страйкові комітети. В обласному штабі національного спротиву просять усіх небайдужих допомагати мітингувальникам.

Обласний штаб національного спротиву ставить перед собою кілька завдань. Головне з них - допомагати людям, які вийшли на Майдан.

Координатори національного штабу спротиву кажуть, коригуватимуть свої дії з Національним штабом спротиву в Києві. А в Рівному організовуватимуть мітинги в залежно від ситуації, яка складатиметься на місці.

Єдиний регіонал, хто проголосував за відставку уряду Азарова - нардеп з Рівне нщини

Домайданилися: Верховна Рада не змогла відправити уряд Миколи Азарова у відставку [ВІДЕО]

В Острозі створено громадський штаб «Національного опору»