І зовсім інші пристрасті вирували на сцені рівненського палацу дітей та молоді. Там відбувся дев'ятий загальноміський конкурс для старшокласників "Сучасник та сучасниця". І хоч національних питань його учасники не вирішували, юнаки та дівчата боролися за звання представників свого часу до останнього.

П'ятеро чарівних дівчат та троє сміливих хлопців цього року на сцені рівненського палацу дітей та молоді доводили не лише поважному журі, що вони найкращі. Практично усі учасники цьогорічного конкурсу запевняють, що головне для них, зрозуміти самому, на що кожен здатен.

Перед виходом на сцену Остап хвилюється. Проте, впевнений у своїй перемозі. Сподіваються на неї і ніші учасники конкурсу. Організатори запевняють, прагнення учасників не безпідставні. Адже усі вони талановиті. Хоч насправді, талант то не головне.

Цього року усі старшокласники, що виборювали звання сучасника змагалися у 5 номінаціях: Візитка, Логіка життя, Мер в шортах, Ідея для банку та кожен мав свою Секунду слави. Учасники кажуть, старалися на повну. Бо мали потужну хоч і нечисельну підтримку як на сцені так і в залі.

Власне, Євген став переможцем у номінації "Визнання однолітків". Його колеги та конкуренти по конкурсу теж отримали свої звання у номінаціях Майстер оригінальності, Стиль і смак, Вибух творчості, Творчий потенціал, Вищий рівень, Відкриття та Креатив конкурсу, і Яскрава особистість.

Тож звання Сучасника та Сучасниці цього року отримали випускниця 8 школи Олена Сосонюк та представник школи Надії Остап Дзюбенко. Наталка Пастухова. Володимир Захаров. Новини Рівного.