Одна людина загинула, ((http://rivne1.tv/news/28497)(дев’ять потрапили у лікарню)). Жахлива автопригода сталася у селі Обарів, Рівненського району. Баскетболісти волинської команди «Лучеськ» лише кілька кілометрів не доїхали до Рівного, куди поспішали на змагання.

Їхній Мерседес «наздогнав» фуру, яка їхала попереду і зупинилась для розвороту. Мікроавтобус практично влетів під вантажівку.

Удар був такої сили, що у водія мікроавтобуса не було шансів аби вижити. 49-річний мешканець Луцька загинув на місці події. Аби дістати ще дев’ятьох пасажирів із понівеченого транспортного засобу, його довелося розрізати.

Пасажирів мікроавтобуса, а це дев’ять баскетболістів з Луцька віком від 16 до 31 року, доставили у Рівне нську ЦМЛ. Троє потрапили у реанімацію. Вони сиділи позаду водія. Найбільше дісталося тренеру. Він у вкрай важкому стані.

Ще трьох юнаків поклали у нейрохірургічне відділення. У них забої та переломи.

Один баскетболіст перебуває у травматологічному відділенні ЦМЛ. Загрози для його життя також немає. Потерпілі кажуть, момент аварії не пам’ятають бо спали.

Версії дтп різні. Можливо, водій мікроавтобуса заснув за кермом або ж через погане освітлення не побачив вантажівку. Потерпілі баскетболісти кажуть, даним мікроавтобусом на змагання до Рівного їздили щосереди. Про загиблого водія відзиваються добре.

За фактом дтп відкрите кримінальне провадження. Правоохоронці зараз з’ясовують за яких умов відбулося зіткнення. Розглядають також версію можливого заносу на слизькій дорозі.

Чотирьох потерпілих баскетболістів вже незабаром планують перевести у медичні заклади Луцька. У Рівному залишаться лише пацієнти реанімації. Водій вантажівки не постраждав.