Молочну блокаду обіцяють влаштувати в кількох селах Радивилівського району. Селяни відмовляються здавати молоко через його надто низьку ціну. Кажуть за місяць вона впала на 30 відсотків. Заготівельників і виробників селяни звинувачують у змові. І обіцяють боротися за своє – в одному з сіл вони зібралися на акцію протесту.

Молочний бізнес перевівся нанівець – бідкаються люди. У квітні за літр молока давали гривню тридцять. Тепер же пропонують на сорок копійок менше.

Селяни переконані - виробники та заготівельники навмисне збивають ціну. До того ж без попередження. Тож на акцію протесту поки мало зважають - купують молоко в сусідніх селах.

Місцева влада заспокоює селян. Мовляв, акція непокори промлему не вирішить. І радить спершу написати – чим незадоволені.

Зустріч з чиновниками обурені селяни влаштували поруч з підприємством, якому здають молоко. Утім всерЕдину їх не пустили. Пояснень дочекалися лише за кілька годин, коли майже розійшлися. Бізнесмен пообіцяв більше не знижувати закупівельну ціну. Однак, підтвердити це на камеру не захотів.

Пікетувальники простонеба написали до районної ради листа. Вимагають пояснити: чому, коли все в державі дорожчає, їхня продукція падає в ціні. Якщо до першого червня відповіді не отримають, обіцяють заблокувати заготівлю молока в усьому районі. Або ж почнуть продавати худобу.