Москвич - це також автомобіль. У Рівному з вулиці Грушевського викрали «ІЖ» 1985 року випуску. Його власник відразу звернувся у міліцію.

На розшук автомобіля були задіяні всі працівники ДАІ. Викрадений Москвич помітили на вулиці Соборній біля райдержадміністрації. Поруч з автівкою стояло і двоє хлопців.

Викрадачами виявились двоє молодиків, 17 та 18 років, які мешкають у Рівне нському районі. Після перегляду футболу в обласному центрі чоловікам не було на чому добратися додому і вони вирішили вкрасти транспортний засіб. До речі, вже не перший. Правоохоронці встановили, що дані особи причетні і до викрадень Москвича та Жигулів, які знайшли розібраними у селі Дядьковичі, Рівне нського району. Викрадачі пояснили, старенькі автомобілі їм потрібні були заради запчастин. Половину з яких вони вже встигли збути. Працівники міліції встановили, що до даного злочину причетні ще двоє осіб. Їх зараз шукають. Затриманим особам вже оголошено про підозру у скоєнні злочину. Лави підсудних їм не уникнути.