У Рівненській обласній бібліотеці для молоді урочисто відкрили центр вільного доступу до всесвітньої мережі. Тепер тут сім нових комп'ютерів з програмним забезпеченням, відеокамерами та навушниками з мікрофоном.

Студентка Наталія Мосійчук - одна з перших відвідувачів нового центру вільного доступу до інтернету. Дівчина каже, обласну бібліотеку для молоді відвідувала часто, а тепер сюди ходитиме ледь не щодня, адже тепер тут з'явилася нова послуга.

Керівник відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів бібліотеки Володимир Мельник запевняє, новеньке обладнання встановили днями. Раніше тут стояли лише чотири комп'ютери, які вже застаріли.

Новенькі комп'ютери бібліотека отримала завдяки перемозі в конкурсі Програми "Бібліоміст". Партнерами у діяльності центру виступили Рівне нська обласна державна адміністрація та управління у справах сім'ї молоді та спорту міськвиконкому.

Також у центрі планують проводити індивідуальні та групові заняття для цільових груп користувачів, зокрема організують навчання для безробітної молоді. Вчитимуть як правильно шукати роботу.