У Рівному будують квартири для молоді. Вже цього року 110 новеньких осель планують звести на вулиці Струтинській. Вартість житла запевняють чиновники не перевищуватиме 4 тисячі гривень за один квадратний метр. Так продовжують національну програму забезпечення молоді житлом. Про це сьогодні йшлося на колегії аграріїв області.

Проблема житла одна з першочергових в області. Чиновники бідкаються молоді люди не в змозі самостійно купити бодай квадратний метр. Єдина надія на кредити. Хоча й цей процес в державі недосконалий.

Говаорили чиновники і про нинішні ціни, думали як втримати їх хочаб на теперішньому рівні. Цінова терапія чекає на всі підприємства області. Бо перевірки суб’єктів підприємницької діяльності виявилиь 50 відсотків порушників. Всі вони продавали свою продукцію , на думку інспекторів, за завищеними цінами.

Неабияк стурбовані чиновники випадками незаконного вилученням земельних ділянок поблизу автодоріг на території Рівне нського району. Хочуть аби продаж чи оренда землі, що межує з автомобільними дорогами, погоджувалися зі службою автомобільних доріг області. В свою чергу головне управління земельних ресурсів зловживань не знайшло.

Було зроблено зауваження, за цей період були проведені перевірки, тому зауваження безпідставні, там є всі погодження ) Знову говлоили депутати про земельні аукціони. Погоджуються, це найкращий спосіб продажу. Однак питання досі не врегульоване на державному рівні.