"Ой хто, хто Миколая любить?". За місяць до одного з найулюбленіших дитячих свят у Рівному стартував дитячий мистецький благодійний проект "Мої мрії 2013". І знову цього року усі охочі дітлахи, які вміють тримати в руках пензлі та олівці, зможуть наблизити свої мрії до реальності.

Добровільний помічник Миколая на Рівне нщині голова благодійного фонду Тарас Пилипець показує листівки та відповіді Святого рівненським дітлахам. Вже третій рік поспіль він з однодумцями виконує благородну місію посередника між місцевими дітлахами і Святим Миколаєм.

Вже віднині усі охочі дітлахи можуть намалювати свою власну мірю і надіслати її Миколаю за адресою м. Рівне , абонентська скринька 63. Тарас Пилипець шкодує, що свого часу не написав листа Миколаю. Хоч мрію мав.

Втім незалежно від того, що діти намалюють, листівку від Миколая отримають усі. А той, чия мрія припала найбільше до душі організаторам проекту, отримає ще й запрошення до лялькового театру. Де разом зі святим Миколаєм порине в казку і боротиметься зі злом.