Спіймав рибалка золоту рибку і загадує бажання: - Хочу маленький заводик, машину, будинок… Рибка: - Вибирай: у кредит чи в лізинг? Мужик: - Тоді ти вибирай: на олії чи на маслі?

*****

Сидить браконьєр, ловить рибу. Підпливає рибнагляд: - ТАК! Браконьєрствуєм? - Та ви що! Це моя власна риба. Я її приніс, щоб вона на волі погуляла, поплавала, а потім я свисну і вона повернеться. - Та ну! А покажи-но! - Чоловік відпускає рибу в озеро. Сидять з рибнаглядом, чекають. Інспектори кажуть: - Ну, свисти вже. - Нащо? - Щоб риба повернулася. - Яка риба??!!!

*****

Чоловік - це істота, здатна три години підряд чекати на покльовку, і нездатна 15 хвилин зачекати, поки дружина одягнеться.

*****

На березі сидять рибалки – від юнака до старого. На протилежному березі – пляж, на якому дівчата роздягаються, щоб засмагати. Наймолодший рибалка, відкладаючи вудки, каже: - Я, мабуть, сплаваю, познайомлюся. Інший, відкладаючи вудки, каже: - Я піду човен пошукаю. Третій, міняючи наживку: - А мені і звідси все видно. Четвертий: - Треба буде - самі припливуть! Найстарший, з досадою: - Накаркав, уже пливуть!!!

*****

У недільній школі вчитель запитав: - Джонні, як ти думаєш, Ной багато рибалив, знаходячись в ковчезі? - Ні, - відповів Джонні. У нього було тільки два черв’яки.

*****

Застілля в Грузії. Встає один і говорить тост: - Я хочу випити за чоловіків, тому що жінка без чоловіка, як риба без води. Встає жінка, віком під 65 років, і каже: - Я прожила на цьому світі 65 років без чоловіка і не вмерла! Чоловік: - Так ми п’єм за свіжу рибу!

*****

Іде рибалка і тягне величезного сома кілограмів на 100. Назустріч - інший з відром карасів і каже єхидно: - Що, лише одного спіймав?

*****

Шукаю подругу життя, що вміє чистити рибу, копати черв’яків, повинна мати моторний човен... фото човна обов’язкове...

Знаєте анекдоти про риболовлю? Їх ви можете залишити нижче за допомогою форми коментування.