20 років тому у рівненському Палаці дітей та молоді започаткували профільну допрофесійну підготовку. А зараз святкують ювілей та підсумовують здобутки такої унікальної системи.

На святкуванні 20-річчя профільної освіти у Палаці дітей та молоді влаштували флеш-моб інсталяцію. Виставку дипломних робіт профільної Школи образотворчого мистецтва перетворили на креативний експромт із фільмом, який показували на стелі. Прикрасою виставки стала квітка творчості, яка розцвіла в усіх на очах. Для іноземних гостей, яких запросили на святкування, флеш-моб інсталяція стала ще одним доказом професійної роботи Палацу дітей та молоді.

Лібор Бездек зробив цьогорічну посвяту у депутати Парламенту дітей міста Рівне особливою. Він, як президент Європейської Асоціації позашкільних установ, вручав учням бейджи, як символ активності. Особливою цьогорічна посвята у депутати була ще й тому, що учні мали змогу пройти тренінги на командну взаємодію і зрозуміти свою роль у житті міста.

Усі заходи, які були організовані до святкування 20-річчя профільної освіти ПДМу були зроблені для дітей. Щоб кожен відчув загальні надбання Палацу дітей та молоді за 20 років.

20 років позаду, а попереду нові вершини, досягнення, а головне любов до дітей, до своєї роботи, до свого міста.