У міжнародний день сімї члени рівненського міськвиконкому - особливу увагу приділили соціальним питанням, які перш за все стосуються родини. Відтак присутні погодились - удвічі знизити орендну плату для громадської організації "Школа мам", а також затвердили нових кандидаток на отримання звання "Мати - героїня". Подробиці у наступному сюжеті.

Завдяки перевиконанню бюджету за пять місяців цього року, у Рівному вдалося здійснити усі виплати вчасно. Зокрема вчасно забезпечити лікарні медикаментами, запевняють фінансисти. Сьогодні ж міські мужі підписали остаточні документи для купівлі квартири для родини Пазиних, у яких минулоріч народилася трійня. Чиновники кажуть, багатодітних родин у Рівному вистачає. відтак допомоги, а саме житла, потребують більшість із них.

Порадували членів виконкому інші цифри. Сиріт у Рівному стало менше, однак і ті що є, потребують підтримки та захисту держави.

Начальник служби у справах дітей Андрій Міщеня розповів, минулоріч у місті усиновили 4 дитини, тоді як уже цього року таких дітей - 5. Сподівається - невдовзі всі сироти знайдуть свою родину, тим паче що наступного року опікунам і усиновителям допомагатиме держава. З огляду на події останніх днів, Заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко звернулася до усіх присутніх з проханням зробити усе можливе, аби попередити підлітковий суїцид.