Багато несподіванок приніс організаторам сьомий Міжнародний дитячо-молодіжний театральний фестиваль "ЛіхтАrt". Його учасники здивували рівнян не тільки високим рівнем майстерності але й вибором репертуару. Що шокувало поважне журі та хто ж зрештою таки забрав головну нагороду?

Цьогорічний фестиваль "ЛіхтАrt" , сьомий за ліком, зібрав у Рівному чимало старих друзів. Сюди приїхали і новачки, і ті, кому рівненська публіка вже не раз аплодувала.

Сцена Палацу дітей та молоді блищить від нагород. В залі теж блиск, проте інший. Там сидить непроста публіка, а самі учасники фестивалю, які з нетерпінням чекають головної інтриги "ЛіхтАрту". Шановне журі фестивалю не квапиться. І має на те причини.

Проте найбільше Ігоря Марчука здивувала словацька трупа. Каже, актори талановиті та відчайдушні. Втім, головна нагорода дісталася не їм. Великого ліхтаря повезли у місто Луганськ актори театральної студії Deep, та ще по ліхтарю у кожній номінації забрали

Насичена програма та ентузіазм місцевих театралів допоміг фестивалю вийти за межі палацу. Цьогоріч частина фестивальних показів відбувалася за його стінами. Чи це стане традицією у Палаці не загадують, проте вже із щирістю запрошують всіх на восьмий міжнародний фестиваль "ЛіхтАrt" у Рівне .