Дві сесії в один день. Одразу чотири питання порядку денного вісімнадцятої сесії Рівненської облради викликають обурення частини депутатів. Вони виступають проти продажу будівель та споруд, які є власністю усіх жителів Рівненської області.

Ось ця будівля, яка знаходиться на вулиці Толстого, 20 у Рівному увійшла до списку тих , які обласні обранці сьогодні своїм рішенням виставили на аукціон. Поки тут знаходяться Департамент екології та природних ресурсів та державна екологічна інспекція в Рівне нській області. Коли приміщення з аукціону продадуть ці структури переселять у будівлю на вулиці Словацького. Окрім цієї споруди на продаж обласні обранці виставили ще три будівлі. Проти відчуження обласного майна виступають опозиційні депутати.

Голова Рівне нської облради апелює. Каже, рішення про продаж саме цих об'єктів приймала інвентиризаційна комісія. Вона провела повний аудит чотирьох об'єктів.

Окремі депутати переконують, якщо вже і продавати обласне майно, то це потрібно робити з додатковими умовами для майбутнього власника.

Окрім приміщення на вулиці Толстого, 20, обласні обранці виставили на аукціон також будівлі на вулицях Кавказькій, Білій та Чорновола. Депутат облради і по-сумісництву заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська пропонує у ці приміщення поселити організації, які безоплатно користуються міським майном, а перебувають на балансі обласного та державного бюджетів.

Але до пропозицій опозиційних депутатів більшість сесійної зали не дослухались. В результаті все майно рівненської територіальної громади піде з молотка. До слова, разом з приміщеннями у Рівному, обласні обранці виставили на аукціон і базу відпочинку "Ровенчанка" в Одеській області.