На Першому місцевому до виходу в ефір готується нова дитяча програма "Міксер". Її ведучими стануть діти, яких ви вже могли бачити на нашому телеканалі у програмі "Веселі уроки". "Міксер" - надзвичайно позитивна програма і з'явиться вона в ефірі 3 листопада.

Одинадцять маленьких ведучих незабаром стануть окрасою Першого місцевого. З наступного місяця в ефірі телеканалу "Рівне 1" стартує нова дитяча програма "Міксер". Її ведучими є десять чарівних дівчаток та один харизматичний хлопець. Ні вік, ні тим паче зріст, не мають ніякого значення, коли мова йде про творчість. А готуються маленькі ведучі до запису програм дуже серйозно.

Ідея програми "Міксер" належить Валерії Супонькіній-Лагнюк. Вона ще змалечку займалася не лише хореографією, але й була ведучою "Прем'єр Ліги", тому знає як з дітей зробити ведучих.

Хто допомагатиме із реалізацією ідеї програми "Міксер" - питань не виникало. Багаторічна дружба з Першим місцевим відразу розставила усі крапки над "І".

Перший місцевий завжди відкритий для ідей нових програм, особливо дитячих.

Вже 3 листопада в ефірі телеканалу "Рівне 1" з'явиться перший випуск щотижневої програми "Міксер". Тож вмикайте телевізори, аби отримати величезну кількість дитячих емоцій та позитиву.