Близько сотні розлючених громадян брали штурмом приміщення Рівненської районної державної адміністрації, вимагаючи перерозподілу землі. Натовп проігнорував заклики до порядку та прохання правоохоронців припинити заворушення. За такою легендою міліціонери Рівненщини провели навчання щодо ліквідації масових заворушень та припинення групових порушень громадського порядку.

Каміння, палиці та пляшки, які летіли в міліціонерів, спалений автомобіль та масові сутички. Вчора на Тучинському полігоні було гаряче. Правоохоронці навчаються як припинити масові заворушення та групове порушення громадського порядку.

Заходи, ініційовані Міністром внутрішніх справ, відбулись на території загальновійськового полігону у Рівне нському районі. До навчання залучили понад 600 міліціонерів зі всієї області та близько сотні добровольців, які виконували функції пікетувальників. Результати навчання відзначили найвищими оцінками.

Задоволений результатами навчань і керівник рівненської міліції. Василь Лазутко переконує, його підопічні справляться з масовими сутичками.

За легендою близько сотні розлючених громадян пікетували приміщення Рівне нської районної державної адміністрації, вимагаючи перерозподілу землі. Натовп проігнорував заклики до порядку та прохання правоохоронців припинити заворушення. У відповідь міліціонерам полетіло каміння, палиці та пляшки. До пікетувальників долучилось озброєне злочинне угруповання, яке розпочало погроми. На вулицях спалахнули пожежі. Склалася небезпечна ситуація, що реально загрожувала життю і здоров'ю громадян, які мешкають на території міста. Переконався у тому, що правоохоронці захистять його та депутатів заступник голови Рівне нської облради.

Безпосередні учасники навчань своїми діями задоволені. Кажуть, в реальному житті такі ситуації трапляються не часто.