Вони танцюють аби бути найкращими. Рівненський міський Палац дітей та молоді разом із клубом східного танцю "Орхідея" приймали Першість України та рейтингові змагання "Захаріт 2013". Сотня танцівниць від п'яти до 35 років демонстрували свою майстерність впливовим суддям.

Танцівниця Аня Бричок показує гарний приклад своїм однокласницям. У свої сім років вона - фіналістка і призерка чемпіонату України. Навчається у клубі східного танцю з чотирьох років. Сьогодні вона в чергове вражатиме глядачів та суддів.

Вихованка клубу "Орхідея" Ірина Москалець сьогодні на сцені виступатиме сама, без підтримки сестри. Бо та тепер суддя змагань. Дівчина пригадує у клуб прийшла, коли побачила, як сестра володіє своїм тілом.

Організатор змагань Оксана Пінська пригадує, вперше провели подібні змагання сім років тому на обласному рівні. Нині конкурс набув широкої популярності в Україні.

Цьогоріч організатори підготували два майстер-класи для учасників. Провели суддівський конгрес та атестацію, де власне і підтвердили або підвищили свій кваліфікаційний рівень. Головний суддя змагань Павло Бойко високо оцінив рівень підготовки учасниць.

Вікових обмежень змагання не мають. Адже, дівчатка вже за місяць тренувань можуть робити перші спроби на сцені.

Дивіться також: У Рівному вшосте пройшов конкурс східного танцю "Захаріт"