7 жовтня на вулиці Коновальця у Рівному отримала ножове поранення Оксана з села Крилів, що у Дубенському районі, та її приятель. Жінка у лікарні померла. Правоохоронці уже за годину встановили особу зловмисника, який смертельно поранив жінку та наніс тілесні ушкодження чоловіку.

Потерпілих госпіталізували у лікарню. Врятувати життя 38-річної Оксани медики не змогли. Її на рік старший товариш отримав ножове поранення сідниці. Але від госпіталізації відмовився. За годину правоохоронці затримали і зловмисника. Йому 26 років. Коли він повертався додому біля під’їзду його вже чекали правоохоронці.

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Рівне нського міськвідділу міліції. Поки суд йому обирає міру запобіжного заходу мешканці мікрорайону Північний нарікають на місцеве кафе біля якого сталася різанина.

Чи будуть закривати кафе - правоохоронці поки не кажуть. Наразі розбираються із фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень. З’ясують всі деталі трагедії та опитають свідків. Поки з впевненістю можуть сказати лише одне, кривднику двох людей загрожує до 10 років за гратами.