Молоді художники підкорюють зірок шоу-бізнесу своєю креативністю. Рівненська художниця по металу Анна Ясинська серед своїх покупців має вже й українських зірок.

Її перстень яскраво засвітився на пальцях Тіни Кароль. Роботи юної дизайнерки вподобав і телеведучий Андрій Бедняков. Як провінційні художники роблять стрімку кар'єру, і коли слід її розпочинати дізнавалась Олена Семенович.

Свою першу ювелірну прикрасу молода художниця Анна Ясинська демонструє з особливою гордістю. Вона вже відвідала чимало виставок та конкурсів. Поки що, каже дівчина, орієнтується на молодь, тому творчі роботи переважно робить не з дорогоцінних металів.

Навесні рівнянку через соцмережі помітив український дизайнер одягу Артем Клімчук. Після перемовин, роботи Анни прикрасили його колекцію на українських тижнях моди у Києві.

Саме Артем Клімчук, який відкрив рівнянку, повідомив їй - подвійний перстень з колекції вподобала Тіна Кароль. Згодом його у прямих ефірах побачила вся Україна. Днями дизайнерка презентує нову бюджетну колекцію на джазовому фестивалі у Коктебелі.

Усі вироби - з латуні, оремі з них позолочені, чи прикрашені напівдорогоцінним камінням. Вартість однієї брошки 50-70 гривень, їх впевненна Анна, можуть дозволити собі майже усі.

Анна Ясинська пригадує, з дитинства полюбляла малювати, згодом закінчила дитячу художню школу, університет за спеціальністю - художник по металу. Та й з малечку частенько полюбляла заглядати у батькову ювелірну майстерню. Тому з вибором професії не вагалась жодної миті.

У планах рівнянки - участь в осінніх показах тижнів моди.