В новий навчальний рік із новими сподіваннями. У Рівненському палаці дітей та молоді вже традиційно провели день відкритих дверей. Танцювати, малювати, вивчати екологію чи інформатику - занять вистачить усім. Про усі напрямки, за якими у Палаці формують позашкільну освіту для рівненських школярів та що найчастіше обирають самі діти - далі.

На будь-який смак та вік. Ознайомитись з усім спектром освітніх послуг, познайомитись із викладачами та обрати, той напрямок, що ближче до душі. Ось основна ціль проведення днів відкритих дверей у Рівне нському Палаці дітей та молоді. Варіацій, чим займатись рівненським дітлахам після уроків, тут чимало.

Найчастіше діти, які вперше приходять до ПДМу, обирають естетичні напрямки. Якщо не сподобалось, можуть вільно перевестись на інший гурток. Дев'ятирічна Богданка так і зробила. Спочатку відвідувала образотворчий гурток, та потім побачила себе у іншому.

П'ятикласник Микола вже давно вирішив, чим займатиметься у вільний від навчання час. Окрім, улюбленого футболу - танцюватиме, адже є на кого рівнятися.

Якщо ви не встигли подбати про позашкільний розвиток свого чада - не страшно. День відкритих дверей у Палаці дітей та молоді відбудеться ще і цієї неділі.