Принаймні у цьому переконує матір. Мовляв, дочка без їх відома продала квартиру, отримала у власність ще й будинок діда і тепер люди у будь-який момент можуть опинитися на вулиці.

Валентині Іванчук 60 років. Вона українка. У 1978 році виїхала з чоловіком та двома дітьми на заробітки у Росію. Коли старша дочка закінчила школу, батьки вирішили обміняти квартиру у Калузі на Рівне , а саме на трикімнатну по вулиці Кавказькій. Тут дівчина оселилась. Мати з батьком і меншою дитиною залишились далі на заробітках у Росії, але у Рівне навідувались, переконує Валентина Іванчук. У 2010 році заробітчани вирішили повертатися на Україну і оселятися у своїй трикімнатній квартирі на Кавказькій. Та як виявилось вона вже чотири роки як продана. Дізналися про це люди у державній міграційній службі.

Дочка їй нічого не пояснила, переконує пані Валентина і додає, вони дізналися, що їхня дитина написала заяву до суду і вказала, що не знає, де знаходяться її батьки.

Як розвивались події далі, де зараз мешкає матір з батьком та як реагує на цю ситуацію дочка скаржниці, дивіться у наступних випусках програми «Патруль».