Про усі інновації пенсійного забезпечення, умови призначення пільг, субсидій та соціальних допомог мешканці селища міського типу Квасилів дізнались за один день. Їм не довелось витрачати час, гроші та простоювати в чергах у різних інстанціях. До них завітав "мобільний соціальний офіс". Там фахівці надавали громадянам інформацію, яка їх цікавила, а в деяких квасилівчан навіть збирали документи, бо вони мають право на посилення соціального захисту. Така робота вкрай актуальна. Адже більшість звернень до Президента України на телепроект «Діалог з країною» стосувалися саме соціальної політики.

Усе це стало можливим завдяки "мобільному соціальному офісу". Мешканців Квасилова цікавила різна інформація.

А ще громадяни приходили у виїзний консультпункт, щоб районні фахівці, допомогли їм оформити документи на перерахунок пенсій, отримання субсидій, нарахування соцдопомоги, а також інших виплат, гарантованих державою.

Спілкувалися місцеві жителі також із працівниками центру зайнятості, соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді, землевпорядниками та архітекторами. Цьогоріч фахівці «мобільних соціальних офісів» об’їхали 525 населених пунктів Рівне нщини, де допомогли більш ніж двом тисячам мешканцям. В Рівне нському ж районі виїзні консультпункти побували в 52 селах, надавши комплекс соціальних послуг місцевим жителям. У Квасилові на приїзд мобільного соцофісу чекали з нетерпінням.

Для надання людям комплексної бюджетної підтримки, в держказні для Рівне нщини зарезервували більше двох мільярдів гривень. Ці гроші у вигляді допомог, пільг та різноманітних соціальних виплат отримають найуразливіші категорії.