Нагадаємо, трагедія сталася у січні цього року у селі Трубиці, Костопільського району. Жінка разом із своїм знайомим перебували у хаті, як раптом з’явився її цивільний чоловік. Коли він застав жінку з іншим, то озвірів. Зарізав обох.

Удари ножем наносив у голову та спину. 26-річній співмешканці він наніс не менше 6 ударів ножем по голові і тілу, а також не менше 6 ударів ножем, 19 ударів тупим предметом по голові, тілу та статевих органах 32-річному чоловіку. Старшу знахідку вранці виявив брат загиблої. На снігу були і сліди незнайомця. Відразу у них впізнав ходу цивільного чоловіка сестри – 28 річного уродженця Узбекистану.

За жорстоке подвійне вбивство іноземцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі, з конфіскацією майна. У справі визнано потерпілими двох людей, яким обвинувачений має відшкодувати моральну шкоду. Мова йде про 100 та 200 тисяч гривень.

Нині обвинувальний акт передано на розгляд до Костопільського районного суду. Іноземець у СІЗО і перебуватиме там до оголошення вироку.