Роблять такі рейди, аби розповісти дітям про свою професію та нагадати про шкідливі наслідки куріння та вживання алкоголю чи наркотиків. Окрім співробітників кримінальної міліції у справах дітей та відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків у дитячий табір приїхали міліціонери з Кінологічного й Науково-дослідного експертно-криміналістичного центрів.

Обрати професію правоохоронця у майбутньому десятирічна Таміла вирішила під час зустрічі із співробітниками міліції Рівне нщини. Дівчинка навіть визначилася, що хоче працювати у кримінальній міліції у справах дітей. Дівчинка уже тиждень відпочиває у таборі «Джерельце», що в селі Олександрія Рівне нського району. В оздоровницю вона приїхала із села Трипілля Обухівського району, що на Київщині. Зустрічі правоохоронців із дітьми у подібних таборах – не рідкість.

На допомогу співробітникам кримінальної міліції у справах дітей та відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків нагодилися міліціонери з Кінологічного й Науково-дослідного експертно-криміналістичного центрів. Собаки Жак та Ельза показали свої вміння у пошуку наркотичних речовин та затриманні злочинців, а міліцейські експерти продемонстрували дітям новинки криміналістичної техніки, яка знаходиться у них на озброєнні.