День дозвільних установ вперше пройшов у рівненському центрі сприяння бізнесу. Ним скористалися місцеві бізнесмени та підприємці, у яких накопичились питання до податківців, реєстраторів та різних консультантів. Усі вони були розглянуті у формі єдиного вікна - без зайвого офіціозу та бюрократії, стверджують організатори заходу. І запевняють, подібні відкриті дні проходитимуть щомісяця.

Дев’ята ранку на годиннику і до Центру сприяння бізнесу приходять перші відвідувачі. Сьогодні тут розпочинаються Дні дозвільних установ. За столами на підприємців чекають податківці та начальник Єдиного дозвільного офісу в місті Рівне . Саме до останнього на розмову прийшла Світлана Жиркова. Вона хоче у Клевані відкрити власну кав’ярню. Як це зробити юридично - відтепер знає точно.

А от Олександр Петрощук приїхав з Радивилівського району. Він хотів розібратися у заплутаному податковому законодавстві. Дотепер знань йому не вистачало.

За словами податківців - семінари та зустрічі з платниками податків проводять регулярно. Хочуть, аби до них змінилось ставлення і вони з контролюючого органу перетворилися для підприємців на партнера. Тому кажуть, сьогоднішній захід - підтвердження слів ділом.

Як показує практика - найбільше питань сьогодні стосувалося теми відкриття і закриття бізнесу. Надалі у Центрі сприяння бізнесу, обіцяють, більше розповідати і про потенційне партнерство з поляками.

Такі зустрічі тут проводитимуть раз на місяць. Запрошуватимуть різних консультантів. Переважно тих, котрих і попросять самі підприємці. Для цього провели серед відвідувачів анкетування.