Спіймали його аж у лісі. У Здолбунівському районі працівники ДАІ помітили позашляховик, який рухався з села Заріцьк в напрямку Хмельницької області. Зокрема увагу правоохоронців привернули захаращений брудом номерний знак, бампер та капот автомобіля. Вимогу про зупинку водій проігнорував.

Втікач звернув у село Верхів, Острозького району. Своєю хаотичною поведінкою неодноразово створював аварійні ситуації та наражав місцевих жителів на небезпеку. Крім того, водій навіть намагався заховати своє авто у дворі одного з місцевих жителів, запропонувавши йому за це 100 гривень. Почувши відмову, вирішив втікати у ліс, де його і затримали. Кермувальник жартував, мовляв, він займався тихим полюванням і не від кого не втікав.

Водієм виявився 38-річний рівнянин, який зараз мешкає у столиці. На Рівне нщину приїхав з дружиною у гості. За кермом чоловік був нетверезим. Експрес-аналіз довів, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння на рівні 1,04 проміле.

Наразі автомобіль перебуває на штрафмайданчику. На порушника складено два адміністративні протоколи за незупинку на вимогу працівника ДАІ та за керування транспортним засобом у стані сп'яніння.