Побачити наш Волинський край очима рівнян та гостей краю можна на світлинах проекту Другий Кубок Рівного з фотомистецтва "Я люблю своє місто, я люблю свій край".

Подати свої роботи на конкурс можуть усі бажаючі до 10 липня 2013 року.

Особливістю конкурсу є те, що усі фотографії мають бути з території історичної Волині (Рівне нської, Волинської та частини Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Житомирської областей). Світлини приймаються в номінаціях: репортаж, пейзаж, природа, архітектура, портрет, діти.

Журі конкурсу відбудеться 13-14 липня 2013 року. Імена переможців будуть оголошені на церемонії відкриття виставки. Володар головної нагороди отримає Гран-Прі – ексклюзивний кубок оздоблений бурштином, авторська робота рівненського скульптора Л.Гринбокого.

Авторам кращих світлин будуть вручені золоті, срібні та бронзові медалі, дипломи. Кожен учасник отримає альбом кращих світлин конкурсу.

Нагадаємо, що минулого року Гран-Прі конкурсу отримав автор з Чехії, а решту нагород отримали автори з Рівне нщини та Німеччини. На конкурсі було відкрито багато нових імен, що стало стимулом для заняття фотомистецтвом.

Запрошуємо до участі у конкурсі і чекаємо на Ваші кращі роботи! Кожен має шанс отримати Кубок та стати кращим автором конкурсу!

Анкета та детальні умови