Церква у СІЗО. У Рівненському ізоляторі освятили камінь, який закладуть у фундамент нового храму. Його планують звести на подвір'ї закладу уже за рік. День обрали не випадково - сьогодні християни вшановують Святого Юрія Переможця.

Саме на цьому місці невдовзі постане новий храм. Адміністрація слідчого ізолятора розповідає, в їхньому закладі духовна установа конче потрібна. І просять і рівнян долучитися до будівництва храму. Навіть встановили спеціальну скриньну для пожертв у Святотроїцькій церкві, що на Басовому куті.

Погоджуються з адміністрацією ізолятора і самі ув'язнені. Розповідають, віра допомагає ним не лише осмислити власні помилки.

Поки що у закладі є лише кімната для молитв. Священики розповідають, її приміщення замале і у ньому не поміщаються всі прихожани. Тому й вирішили побудувати храм.

Ім'я покровителя храму вибрали теж не випадково. Священик розповідає, Святий Юрій Переможець своїми справами довів, що можна перемогти зло на Землі та у власній душі. А відтак отець Григорій спобівається, святий доможе ув'язненим змінити життя у кращий бік.