Без автомобіля, без страхового відшкодування, але з трирічним кредитом. Рівнянину вже четвертий рік не виплачують гроші у страховій компанії за викрадене авто. Є навіть рішення суду на користь чоловіка, про стягнення коштів зі страховика. Та жодної копійки, і навіть обіцянок про виплату рівнянин не отримав.

На цій стоянці десятки автівок. Леонід Бондарчук нині проходить повз і згадує свою ластівку "ВАЗ" 21112. Таке авто придбав в кредит у 2007-му. Та від'їздити на ньому встиг лишень два роки.

Тоді, розповідає Леонід Бондарчук, крадіжку автомобіля оформили, як і належить. Радів, що хоча б страховка є, бо виплатив за машину менше половини кредиту. "Та не так сталося, як гадалося".

Найняти адвоката та одразу звернутися до суду, каже рівнянин, не мав грошей, через кредит. Подав позов до Феміди минулоріч.

А це більше сорока однієї тисячі гривень. Натомість, страхова подала апеляцію. Та в квітні цьогоріч її відхилили.

Тим часом, пан Леонід вже звернувся до Державної виконавчої служби. Правознавці констатують, в даному випадку, якщо гроші не відшкодують за відведений час, їх мають стягнути примусово. А ще ...

Чи подавати таку заяву, Леонід Бондарчук поки думає. Ми ж залишаємо право за страховою компанією прокоментувати дану ситуацію.