Вона вважає, що багатий досвід, який накопичило людство, зберігся у афоризмах, крилатих виразах, прислів'ях, приказках. Тому воліє проводити свій вільний час з такими книгами у руках.

Відповідальна, винахідлива, чесна, скромна, стійка та дисциплінована.

З дитинства мріяла про сцену. У школі була організатором заходів та запроваджувала закони школи у Раді лідерів. Закінчила музичну школу по класу фортепіано. У 2007 році вступила до Київського Національного Університету Культури і Мистецтв за спеціальністю режисура естради і масових заходів. Любить дітей та з радістю працює аніматором. Організовувала концерти, фестивалі: «Станція Студентська -2011», «Чемні бешкетники - 2011», а також була ведучою на День Незалежності й День міста Рівне - 2012 року на Театральній площі. У листопаді 2012 року доля подарувала шанс проявити себе на телеканалі «Рівне 1». І згодом, написавши сценарії, стала автором та ведучою дитячої розважально-пізнавальної програми «ЯлОля».

Співає у караоке та любить спорт, а саме сноубординг, полюбляє готувати, якщо є для кого, та приймати гостей, обожнює море та гори.