Дітям допомагають діти. Вихованці Палацу дітей та молоді продовжують благодійний марафон "З вірою в майбутнє". 13 років поспіль під час концертів вони збирають гроші для обдарованих, однак соціально незахищених однолітків. Цьогоріч марафон триватиме найдовше - 10 днів.

Діти наше сьогодення - переконані у Рівне нському палаці дітей та молоді. Відтак підтримувати їх потрібно не лише добрим словом, а й фінансово. Збір коштів для обдарованих випускників профільних шкіл - це головна мета щорічного благодійного Марафону "З вірою в майбутнє".

За 12 років існування марафону фінансову підтримку отримали півсотні дітей. Цьогоріч обрали ще пятьох підлітків, які потребують допомоги. Усі вони випускники профільних шкіл - сучасної хореографії, художньої гімнастики, інформатики, Бізнесу, та етнокультурного центру Веснянка. Діти запевняють - палац для них став рідним, адже тут їх розуміють, підтримують та надихають на нові звершення.

Цьогоріч учасників благодійного марафону обирали не випадково. Це лише соціально незахищенні діти. Саме для них збиратимуть кошти не лише вихованці Палацу дітей та молоді, а й гості різних міжнародних фестивалів. За цей час у Рівному виступатимуть творчі колективи - з Москви, Тбілісі, Кракова, Львова, Києва, Луганська і Харкова. Триватиме марафон з 8 до 18 травня.