У дорожньо-транспортній пригоді в Дубровицькому районі одна людина загинула, троє травмувалися. ДТП трапилася на дорозі «Прикладники-Зарічне-Дубровиця». 30-річний Олексій, водій автомобіля «DAEWOO-Lanos», який проживав у селі Сварицевичі, Дубровицького району, рухаючись в напрямку смт. Зарічне, за попередніми даними не вибрав безпечну швидкість руху, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «MERCEDES-BENZ». Останнім керував 40-річний В’ячеслав, житель м. Сарни. Він рухався в зустрічному напрямку.

В наслідок ДТП водій автомобіля «DAEWOO-Lanos», отримав політравму, відкриті переломи обох ніг у верхній третині стегон, помер під час надання меддопомоги в реанімаційному відділенні Дубровицької ЦРЛ.

Водій автомобіля «MERCEDES-BENZ», отримав вивих лівого стегна, госпіталізований в травматологічне відділення Дубровицької ЦРЛ. Пасажир автомобіля «DAEWOO-Lanos» 20-річний Генадій, житель с.Сварицевичі, Дубровицького району,отримав політравму, забій головного мозку, перелом правої плечової та правої стегнової кісток, госпіталізований в реанімаційне відділення Дубровицької ЦРЛ. Пасажир автомобіля «DAEWOO-Lanos» 26-річний Микола , житель с. Сварицевичі отримав ЗЧМТ, струс головного мозку, перелом верхньої щелепи, забійно-рвані рани правого плеча та лівої кисті, госпіталізований в травматологічне відділення Дубровицької ЦРЛ.