У Палаці дітей та молоді відбулися Дні дублера. Вихованці Палацу знову взяли владу у свої руки. Щоправда лише на три дні. Що встигли зробити діти, поки працювали, як дорослі та про новий проект "Загублені у часі"?

Як тільки вихованці Палацу дітей та молоді отримали ключ від закладу, то його відразу у них і викрали. Жартома звичайно. Для того, щоб знайти ключ потрібно відгадати різні завдання. Бігаючи коридорами та кабінетами Палацу, зрештою ключа знайшли. Тепер треба з гідністю його передати керівникам і розповісти, що ж зробили за ці три дні в Палаці. Алла Яблонська вже вчетверте бере участь у Днях дублера, тому готувала свою програму з легкістю.

Роботою дублерів у Палаці задоволені. Кажуть, це дає можливість вихованцям бути ініціативними і навчитися працювати, як дорослі. Тим паче, що за три дні учні встигли зробити чимало.

Плідно попрацювавши, можна і відпочити. У Палаці активних вихованців запросили взяти участь у проекті "Загублені у часі", який відбувався усю ніч. Подібних проектів не те, що в Палаці, навіть в Україні немає. Діти майже 10 годин вночі проводили різні тренінги та грали у квест.

І хоча вихованці вже всі втомлені, проте із хорошим настроєм вирушають на екскурсію нічним Палацом. Вони переконані, що такі проекти варто робити частіше.