Вже за декілька днів Samsung Galaxy S4 з’явиться на полицях магазинів. Рекламні компанії кожного дня готують і випускають повідомлення про ключову модель Samsung.

Одні із основних особливостей телефону – 5-ти дюймовий дисплей з розширенням Full HD, 13-ти мегапіксельна камера і потужний процесор. Технічні характеристики знайти в мережі не проблема, а от що дійсно нового у новому смартфоні?

1) S-Translator. Програма яка дозволить користувачу без проблем знаходити спільну мову з іноземцями. Функція працює в режимі реального часу, саме цього не вдавалося досягти іншим виробникам. Весь процес виглядає наступним чином: S-Translator переводить мову в текст, потім переводить його на іншу мову і, в зворотному напрямку, перетворює текст знову в мову, передає на динаміки. На момент виходу телефону, сервіс буде підтримувати 10 мов.

2) Group Play. Таку назву компанія вибрала не випадково. Цей сервіс дозволить користувачам Galaxy S4 моментально обмінюватися файлами зі своїми друзями. Власники телефону змажуть переглядати файли, слухати музику, редагувати документи і навіть грати в ігри з підтримкою мультиплеєра за допомогою нової технології NFC.

3) Sound Shot. Тепер, фотографуючи, власники Galaxy S4 зможуть доповнити його аудіо коментарями. Довжина запису 9 секунд, але навіть цього часу достатньо для передачі настрою друзям та близьким людям.

4) Останнє відео показує дизайн смартфону і демонструє декілька нових функцій. Наприклад, одночасна зйомка з передньої та задньої камер, або Air View - повітряний жест, який дозволяє користуватися телефоном, не торкаючись екрану.