Батьки, педагоги і воля дитини. Ось запорука гармонійного розвитку. Принаймні, так вважають в рівненському палаці дітей та молоді. Майстер – класами, кіно показом і спілкуванням дослухатися свого чада спонукали вихователі батьків.

Більше 10ти років Василь Галябар опікується здоров’ям душевним маленьких рівнян. Лікар розповідає, головна помилка батьків у вихованні – нав’язування власної волі дитині. Аби дитина виросла щасливою, варто до неї дослухатися.

Головна мета педагогів в палаці дітей та молоді – розбурхати вогонь з іскри, даної дитині Богом. Головне – розгледіти її. А для цього потрібна тісна співпраця вихователя, дитини та батьків.

Маленькі вихованці палацу відчувають брак батьківської уваги.

Такі зустрічі в палаці дітей та молоді відбуваються досить часто, і вони потрібні, кажуть вихователі. Мовляв знання – знаннями, а виховувати дитину треба гармонійно.

Виховати щасливу і успішну особистість можна, розгледівши потенціал і давши поштовх до розвитку. А зробити це можуть лише спільно батьки і педагоги. А найкраще підтвердження тому – кілька поколінь випускників рівненського палацу дітей та молоді.