Спортсменам Рівненщини підростає гідна зміна. Готують її у селі Балашівка Березнівського району. Тут успішно функціонує потужний навчально-спортивний комплекс з умовами, які є далеко навіть не в усіх райцентрах області.

Дітвора села Балашівка більш ніж два роки не тиняється вулицями на дозвіллі, а посилено займається спортом. Саме стільки часу у населеному пункті функціонує навчально-спортивний комплекс. Змушувати дітей займатись потреби немає, для більшості це стало вже гарною звичкою. Ось і п’ятикласник Максим, хоч і відвідує спорткомплекс усього три місяці, однак іншого дозвілля собі вже не шукає. Чим займається тричі на тиждень хлопчик розповідає з гордістю.

Займаються спортом у закладі школярі не лише з Балашівки, а й з шести навколишніх сіл. Загалом 232 дитини.

А ще волейболом, тенісом, хореографією та «тихими» іграми. Облаштували тут і сучасний тренажерний зал. Крім того, у спорткомплексі є і справжня родзинка. Басейн з чотирма доріжками завдовжки 25 метрів. Такої розкоші немає навіть у більшості райцентрів. Завдяки сучасним спортивним базам на Березнівщині у дітей не лише корисне дозвілля, а й серйозні спортивні досягнення.

На будівництво Балашівського спорткомплексу витратили мільйонні бюджетні інвестиції, однак з кожним роком переконуються – не дарма. Сільська молодь із задоволенням займається спортом. А це - запорука міцного здоров’я підростаючого покоління.