ні швидка допомога, ні пожежні вже понад рік не можуть доїхати до житлового масиву у Тучині. Люди, які мають будинки у мікрорайоні, дістаються у центр селища через пішохідний місток. Є стежина і через колишній радгосп, який тепер називається дослідним господарством.

Прохід є - дороги немає. Заїхати до більше десятка будинків у житловому масиві селища Тучин нереально. Місцеві кажуть, декілька місяців тому у них згорів дотла хлів. Бо вчасно не змогла під'їхати пожежна машина.

Люди розповідають, тут живуть як на острові. Раніше їздили через колишній радгосп, який тепер називається дослідним господарством "Тучинське". Проте через нещасний випадок фермерів забов"язали перегородити дорогу.

Виходів з ситуації, переконують люди є два. Перший - прокласти півтора кілометри дороги від дослідного господарства до будинків. Інший - зробити міст через річку. Голова Тучинської селищної ради Володимир Кирильчук підтримує другий варіант.

У дослідному господарстві "Тучинське" готові відновити транспортне сполучення у селищі.

Під час зустрічі з мешканцями проблемного житлового масиву селищний голова пообіцяв - міст почнуть будувати найближчим часом.