За непідтвердженими даними, Apple в цьому році почне виробництво телевізійних систем нового покоління. Саме це дасть акціям американської корпорації піднятися в ціні на міжнародному ринку.

Якщо зібрати всі чутки в одне ціле які стосуються Apple HDTV, то можна отримати наступні приблизні технічні характеристики пристрою: - діагональ телевізора буде 60”; - в якості додатку, буде пропонуватися додатковий пристрій з діагоналлю 9,7'' iTV, який буде дублювати зображення з основного пристрою, і допомагатиме керувати ним; - як варіант додаткового гаджету буде використовуватися iRing – електронний перстень, який керуватиме телевізором за допомогою жестів; - також керувати Apple HDTV можна буде за допомогою Siri; - дублюючі екрани працюватимуть в радіусі 200 метрів; - до основного Apple HDTV можна буде підключати до чотирьох iTV; - Apple HDTV зможе підтримувати безліч додатків, які контролюватимуть безпеку будинку; - на пристрої також буде доступне проведення відео-конференцій та здійснення звичайних телефонних дзвінків; - Apple HDTV планується інтегрувати з iWatch (ще одним продуктом компанії який знаходиться на стадії розробки); - приблизна ціна Apple HDTV буде коливатися від 1500 до 2000 $.

Очевидно, що Apple нині необхідний принципово новий цифровий продукт, пристрій чи щось подібне. Це все разом взяте повинне знову всіх здивувати. Компанія це вміє, згадаємо її інноваційні продукти останніх 10-12 років. Також нові технології дозволять повернутися на флагманське місце на світовому ринку.

Дана новинка не ставить за основну ціль себе продати. Це буде річ, яку конкурентам в найближчі роки буде важко скопіювати. В кінцевому результаті виникне електронна екосистема, в якій всі пристрої будуть співпрацювати один з одним. Очевидно, від такого виграє не тільки корпорація, а і сам споживач. Якщо пригадати футуристичні відеоролики останніх двох років, то там ця ідея дуже яскраво показана.

Тобто, в іделі, Apple запропонує своїм клієнтам пристрій, який стане основою системи «розумний будинок». Про втілення подібних ідей в життя мова вже йде останні декілька років. І якщо це зробить саме Apple, то це призведе до небувалого стрибка на ринку технологій. Адже сильна сторона Apple, як ми знаємо, не в оригінальності ідей, а в тому, що вона втілює в життя те, про що всі думають, але не наважуються зробити. Так було з iРod, iРhone та iPad.