Рівняни провели дві гри на виїзді проти БК «Кремінь» із Кременчуга.

У першій грі «Пульсар» показав доволі впевнену гру. Що і показало табло – 100:75 на нашу користь. Особливою результативністю відзначилися Тарас Липін, Євген Ворнік та Роман Новіков.

При тому, що ми одержали впевнену, на перший погляд, перемогу, я не задоволений тим, як моя команда зіграла в захисті, - каже Головний тренер БК-93 «ОШВСМ-Пульсар» Михайло Переверзій. - Ми дозволяли суперникам надто багато, що постійно призводило до скорочення відставання. Остаточно підкреслити перевагу нам фактично вдалося лише в останній чверті, в якій ми впевнено перемогли (30:18 - прим.). Відзначу високий відсоток реалізації дальніх кидків. Це суттєво допомогло нам. Тарас Липін провів вдалу гру в нападі, забивши п'ять з шести триочкових. Буду налаштовувати хлопців на наступну гру, оскільки правильне налаштування на неї нам дуже знадобиться.

Друга гра показала реальну роботу над помилками попереднього дня. Захист спрацював краще і у підсумку знову перемога «Пульсару» - 87:66. Слід відзначити, що після травми відновився Ілля Шемосюк і нарешті вийшов на майданчик. У здобуток команди він поклав 22 очки. Євген Ворнік показав хороший результат – 37 очок за матч.

Хоча ритм сьогоднішньої гри був дещо рваним, - каже Головний тренер БК-93 «ОШВСМ-Пульсар» Михайло Переверзій, - нам краще вдалося зіграти в захисті. Успішна гра в обороні Юрія Кузьмінця, Романа Новикова, Іллі Шемосюка, Степана Чорнолоза та Євгена Ворніка стала запорукою загального успіху. Ця група гравців забезпечила перемогу. В найбільш важливі моменти гру на себе брав Ілля Шемосюк: його дальні влачання підтримали перевагу тоді, коли це було необхідно. Дуже добре в нападі зіграв Євген Ворнік

Після перемог у Кременчузі рівняни знаходяться, незмінно, на шостій сходинці турнірної таблиці. Наступні ігри «Пульсар»проведе на домашньому майданчику проти БК «Торнадо» (Одеса).

Початок ігор: субота – 17.00, неділя – 12.00.