Корейська компанія планує вивести на ринок цілу лінію збільшених телефонів під новим суббрендом Mega. В неї увійдуть пристрої з незвично великими екранами для смартфонів. Очікується, що вже найближчим часом Samsung може презентувати два перших девайси із цієї лінії.

Першою новинкою стане Galaxy Mega 5.8. Це буде смартфон на дві сім-карти з дисплеєм 5.8 дюйма. Друга новинка буде ще більшою - Galaxy Mega 6.3, в якого з назви зрозуміло, що діагональ буде 6.3 дюйми. Доречі, максимальний розмір дисплею, який підтримується новим ігровим аксесуаром Samsung GamePad (представлений паралельно з Samsung Galaxy S4, перетворює смартфон в портативну ігрову консоль з кнопками) – саме 6.3 дюйма.

За неперевіреними даними, Galaxy Mega 5.8 з’явиться на полицях магазинів вже в кінці травня. Пристрій буде виконано у білому кольорі. Galaxy Mega 6.3 вийде на ринок трохи пізніше – у середині червня. Корпуси телефонів тут будуть виконані вже в чорному і білому кольорах.

Нагадаю, раніше Samsung остаточно розмив грань між смартфонами та планшетами, представивши публіці Galaxy Note 8.0, який не зважаючи на велику діагональ, може здійснювати дзвінки.

На початку ж року вже китайська компанія Huawei анонсувала 6.1 дюймовий смартфон Ascend Mate. На Батьківщині корпорації апарат вже можна придбати.

Нам же залишається тільки очікувати на новинки в Україні, та обирати техніку, яка нам до вподоби.