Київ 23 березня приймав Олімпіаду бойових мистецтв. Рівненську область на змаганнях представляло 7 спортсменів у двох видах програми:козацькі двобої (діти) та ММА (дорослі).

В козацьких двобоях поступившись в фіналі спортсмену з Азербайжану Сергій Пшеничний став бронзовим призером Олімпіади серед дітей 1998-2000 р.н. Григорій Косянчук впевнено (достроково) переміг спортсмена з Умані, вийшов у фінал де також достроково (нокаут) переміг спортсмена з Азербайджану, і став чемпіоном серед молоді у ваговій категорії до 75 кг. Артем Теодорович став бронзовим призером у вазі 65 кг.

В програмі ММА (змішані єдиноборства) високий рівень підготовки показав Антон Радько. Він у першому поєдинку переміг спортсмена з Дніпропетровська (больовий на руку на 2,32 хв. першого раунду). Потім нокаутував спортсмена з Києва (19 секунда першого раунду). В поєдинку за вихід у півфінал зустрівся з нинішнім чемпіоном України та Європи з ММА та Бойового самбо. В напруженому поєдинку роздільною думкою суддів наш спортсмен з різницею в 1 бал, нажаль поступився, і на цьому завершив виступ. Також участь у змаганнях приймали Дмитро Якимчук, Олексій Штаб та Роман Савонік. Вони також не змогли завоювати призових місць. На змаганнях в кожній ваговій категорії представлено до 40 чоловік, тому боротьба була дуже напруженою. Загалом на Олімпіаді одночасно відбувались бої з 13 видів різних бойових мистецтв. Цей рекорд було зафіксовано представниками книги рекордів Гіннеса.