Проект Sinterhab – космічна станція, яку хоче побудувати на супутнику землі компанія Foster Partners виключно із матеріалів доступних на Місяці. Концепцію будівлі створили архітектори лабораторії НАСА: Катарина Еріксон, Томас Роузек і доктор Андрій Доуль.

Для будівництва космічної станції на поверхні Місяця вони хочуть використати роботів-павуків, якими можна буде керувати за допомогою мікрохвиль та сонячної енергії. Також ці джерела енергії будуть використовуватись як зарадні пристрої для роботів. В рамках проекту всі стіни та будівлі будуть з'єднуватися за допомогою тої ж сонячної енергії і тепла. Як наслідок – зникне необхідність використання будь-яких інших фіксаторів.

Ключовим компонентом для космічної станції Sinterhab є місячний грунт який буде перетворюватись на керамічний матеріал – реголіт.

На основі геометричного утворення бульбашок в природі, сторони будівлі будуть складатися із однакових по розміру пласких стін, які будуть кріпитися одна до одної. Таким чином будуть створені куполоподібні приміщення.

При використанні природних ресурсів Місяця – його грунту – проект Sinterhab має набагато менше проблем із транспортуванням великої кількості будівельних матеріалів із Землі, що також дає можливість будувати там великі бази для космічної станції. Sinterhab – це повністю розроблений проект, за допомогою якого Foster Partners сподіваються на те, що така система дозволить людям в майбутньому будувати цілі міста на поверхні Місяця, використовуючи сонячну енергію для підзарядки роботів.