На початку березня в ТК «Буковель» пройшла Всеукраїнська акція спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» з популяризації зимових видів спорту.

Спрямована вона була на реалізацію одного із важливих напрямків діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохотити молодих людей всього світу долучитися до спорту, сприйняти його філософію та жити за олімпійськими цінностями. Метою акції є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху в Україні. Програма змагань складалась з трьох конкурсів: - конкурс «Олімпійська вікторина», - конкурс малюнку на тему «Зимові Олімпійські ігри» та змагання на лижах по трасі слалому.

Для участі в спортивно-масовому заході приїхало 24 команди з усієї України. В «Олімпійському лелеченяті» взяли участь юнаки та дівчата 2001-2002 років народження. Рівне нську область представляли учні 5-6-х класів НВК «Колегіум»: Олеся Мінакова, Софія Данилюк, Софія Тарасович, Аліна Ярощук, Роман Антоню, Максим Сокол, Микола Бакун, Назарій Котнюк. Юні спортсмени дуже вдало виступили у двох конкурсах: «Олімпійській вікторині» та конкурсі малюнку на тему «Зимові Олімпійські ігри», посівши відповідно І та ІІІ місця.

Команди-учасники Акції отримали подарунки від НОК України, а команди-переможці та команди-призери у кожному окремому виді програми нагороджувались цінними подарунками та спортивним інвентарем. До змагань рівненську команду підготував вчитель фізичного виховання НВК «Колегіум» - Олег Левенець.