Цього разу свято відбулося в дитячому затишному кафе Мелін. Домашня атмосфера та справжній затишок у колі діток, багато подарунків - це те, що завжди дарує діткам “Небесна колискова”. Спонсором свята виступила ТМ. “Румянець”, яка вже давно стала другом програми, усі присутні отримали багато смачних подарунків від Рум‘янця, головні подарунки отримали дітки котрі намалювали смачні булочки від “Рум’янчика ” для Святого Миколайчика.

Новий друг -  партнер програми ТМ “Молокія” подарувала діткам свої казкові, смачні йогурти. Небесна колискова, як завжди обдарувала діток дисками, журналами, ексклюзивними футболками. Подарунків було чимало, але і свято вийшло чи веселеньке. Сюжет свята розвивався таким чином, що допоки на свято Миколая збиралися діти, у затишне кафе Мелін завітав посмакувати справжнім англійським чаєм справжній детектив, який чомусь залишився без подарунка. У ролі детектива був незмінний ведучий усіх проектів “Небесна колискова” – Корній Демидюк.

Він вирішив чого б це йому не коштувало з англійською впертістю розшукати Миколая, і спитати його чому ж це він не отримав у подарунок хоча б, скажімо люльки. А все тому, що він не вірить в казки. На допомогу йому, як завжди прийшли казкові герої “Небесної колискової”: Пітер Пен- хлопчик, що завжди перебуває у країні дитинства Неверляндія, пані Шапокляк зі своєю крискою Ларискою, молоденька Бабуся Ягуся давала настанови і діткам і пану детективу, “Аліса з країни чудес” навчилася сучасного танцю, королева мрій заспівала пісню “Ти повір” і повчала діток аби вони ніколи не переставала вірити, бо вони і є ті для кого творить дива Святий Миколай.

Пірат, на своєму кораблі допомагав перевозити подарунки для діток, Пеппі Довга Панчоха знайшла нових друзів, навіть маленький Фламінго  зі світу тварин отримав від Святого Миколая подарунки. Лише один детектив, який просто перестав вірити у казку, ніяк не міг второпати, чому діти такі радісні та щасливі. Навіть юна красуня циганка розбійниця далекої дороги повірила у Святого Миколая і  почала творити добрі справи.

Традиційно для Миколая звучала пісня “Ой хто, хто Миколая любить” . Переможці конкурсів від клоуна Фунтика, отримали ексклюзивну можливість від Феї Мелін отримати сніжинку, що не тане на дитячій долоні. ( Малюнок на руці – техніка Боді-Арт). Яке ж свято без танців. Гості з Бразилії навчили усіх діток запальної бразильської Самби.                   

Небесна колискова щаслива, що може дарувати вам, дітки, свято!!!