Табличка висіла на будинку районної поліклініки. Невідомі розбили її частину, на котрій був зображений сам лідер ОУН, а поруч на стіні чорною фарбою намалювали свастику. Зловмисників уже шукає міліція. А місцеві жителі збирають гроші на нову меморіальну дошку.

У ніч із 6 на 7 березня у Здолбунові на Рівне нщині вандали пошкодили пам'ятну дошку Степанові Бандері. Про те, хто це міг зробити місцеві націоналісти не знають, але стверджують, що це точно не місцеві.

На місце події одразу прибули працівники правоохоронних органів. Міліціонери зараз шукають тих, хто міг вчинити такі хуліганські дії.

Мешканці Здолбунова вже почали збирати кошти на відновлення пам'ятної дошки лідеру Організації українських націоналістів Степанові Бандері. Проте, зараз встановлювати її не будуть. Чекатимуть результатів розслідування.

Шостого та сьомого березня подібні акти вандалізму були зафіксовані і в інших містах Західної України. Невідомі пошкодили постамент Степанові Бандері, розташований на території музею-садиби провідника ОУН у селі Воля-Задеревацька Стрийського району. А вночі на 7 березня вандали вчинили наругу над барельєфом біля музею головного командира УПА Романа Шухевича в Білогорщі.