Зима завершилась, залишивши після себе не лише пам'ятні світлини, а й подарунки за них. Перший місцевий підбив підсумки чергового фотоконкурсу, оголошеного в соцмережах. Конкурс "Білосніжна казка" тривав три зимові місяці, і переможці уже визначені. Вчора відбулось їх нагородження.

Євген на фотоконкурс "Білосніжна казка" подав лише одну світлину і влучив у десятку! Зимовий краєвид Городоцького монастиря зробив Євгенія одним з трьох фаворитів конкурсу.

Подібні конкурси від "Рівне 1" у соцмережі серед любителів фотокамери уже традиційні. Головним критерієм робіт, які міг викласти кожен охочий, було показати, в чому ж казковість зими. Організаторів вразила чимала кількість світлин, яких надійшло понад чотири сотні. Усі, кажуть, різнопланові та цікаві по-своєму.

Головним переможцем конкурсу стала Наталія Мазурок. Її світлина з донечкою набрала найбільше схвальних коментарів - понад півтори тисячі. Учасниці вручили сертифікат на покупку техніки. Наступних переможців обрали за глядацькими симпатіями колективу "Рівне 1". Галина Нечипорук та Євгеній Шахманцір отримали подарунки від партнерів конкурсу. Фаворити діляться враженнями. Кажуть, отримувати подарунки приємно, так подібні ініціативи - дещо більше, ніж просто боротьба за першість серед любителів фотокамери.

На нагороджені призи отримують не лише переможці. Додатково розігрують подарунки серед присутніх. Все - для заохочення до участі в подальших конкурсах. А вони, за словами організаторів, не за горами.

Детальніше про переможців фотоконкурсу "Білосніжна казка"ТУТ

"Рівне 1" дякує постійним партнерам конкурсу: кав'ярні "Кавова кімната", Кінопалацу "Україна" та компанії КТС.